გიდელი: განსხვავება გადახედვებს შორის
 (ახალი გვერდი: <div class="img-thumbnail color-border-dotted pull-right">ფაილი:Gideli.jpg|right|thumb|275px|link=|<center><small>გიდელი</small></cente...)  | 
				|||
| ხაზი 2: | ხაზი 2: | ||
<big>'''გიდელი'''</big>  | <big>'''გიდელი'''</big>  | ||
----  | ----  | ||
| − | # მოგრძო, ძირწაწვეტებული, უყურო გოდორი. წნავენ გათლილი   | + | # მოგრძო, ძირწაწვეტებული, უყურო [[გოდორი]]. წნავენ გათლილი [[წნელი]]სგან ან ამზადებენ [[ტკეჩი]]საგან. გამოიყენება მაღალი ვენახისა და ხილის საკრეფად (გურია);  | 
| − | # პურის საზიდავი (რაჭა)  | + | # პურის საზიდავი (რაჭა).  | 
----  | ----  | ||
| − | [[კატეგორია:გ]][[კატეგორია:გურია]][[კატეგორია:რაჭა]]  | + | [[კატეგორია:გ]]  | 
| + | [[კატეგორია:გურია]]  | ||
| + | [[კატეგორია:რაჭა]]  | ||
| + | [[კატეგორია:ჭურჭელი]]  | ||
მიმდინარე ცვლილება 07:54, 12 მარტი 2020 მდგომარეობით
გიდელი
- მოგრძო, ძირწაწვეტებული, უყურო გოდორი. წნავენ გათლილი წნელისგან ან ამზადებენ ტკეჩისაგან. გამოიყენება მაღალი ვენახისა და ხილის საკრეფად (გურია);
 - პურის საზიდავი (რაჭა).
 
