კოში: განსხვავება გადახედვებს შორის
 (ახალი გვერდი: <big>'''კოში'''</big> ---- # ხის ტარიანი ჭურჭელი, წვენის გადასასხმელ-გადმ...)  | 
				|||
| ხაზი 11: | ხაზი 11: | ||
[[კატეგორია:გურია]]  | [[კატეგორია:გურია]]  | ||
[[კატეგორია:ჭურჭელი]]  | [[კატეგორია:ჭურჭელი]]  | ||
| − | [[კატეგორია:  | + | [[კატეგორია:მეთევზეობა]]  | 
მიმდინარე ცვლილება 22:15, 28 აგვისტო 2020 მდგომარეობით
კოში
- ხის ტარიანი ჭურჭელი, წვენის გადასასხმელ-გადმოსასხმელი, აგრეთვე, ლუდის ხარშვის დროს სახმარებელი. საუკეთესოა არყის, თელის ქარაფის ხისა (ფშავ-ხევსურეთი);
 - სპილენძის ან ხის დიდი თასი, ლუდის დასალევი (ხევსურეთი);
 - თევზის დასაჭერი დაწნული კალათი;
 - მწარე კვახის ჭურჭელი წყლისათვის (გურია).
 
