კოში: განსხვავება გადახედვებს შორის
 (ახალი გვერდი: <big>'''კოში'''</big> ---- # ხის ტარიანი ჭურჭელი, წვენის გადასასხმელ-გადმ...)  | 
			
(განსხვავება არ არის) 
 | 
21:11, 6 მარტი 2020-ის ვერსია
კოში
- ხის ტარიანი ჭურჭელი, წვენის გადასასხმელ-გადმოსასხმელი, აგრეთვე, ლუდის ხარშვის დროს სახმარებელი. საუკეთესოა არყის, თელის ქარაფის ხისა (ფშავ-ხევსურეთი);
 - სპილენძის ან ხის დიდი თასი, ლუდის დასალევი (ხევსურეთი);
 - თევზის დასაჭერი დაწნული კალათი;
 - მწარე კვახის ჭურჭელი წყლისათვის (გურია).
 
